Prijzen & Inschrijvingen

Elke opleiding van Overload Worldwide kan per module gevolgd en betaald worden. Daarnaast zijn zowel de verschillende opleidingen onderling, als de 3 modules van de Mylogenics opleiding, in iedere gewenste volgorde te volgen. Alleen de TOP C module, ‘de slot module’ van het totale programma, kan pas worden gevolgd nadat alle overige modules van TOP, Mylogenics en PHP opleidingen zijn behaald.

Mocht je dus net een module gemist hebben,…..niets aan de hand, je kunt zonder enig probleem alvast beginnen met de eerst volgende module en de gemiste module of opleiding, op een later tijdstip als nog volgen.

Bij elke opleiding kun je kiezen uit verschillende manieren van inschrijven; volgens de Module boeking, volgens de Early Bird boeking voor de vroege vogels onder ons, voor de Mylogenics Package voor een extra hoge korting….

OF,….voor diegene die echt maximaal willen profiteren is er ook nog de mogelijkheid het Entire TOP Program te boeken!

 

Module boeking

Beslis zelf wanneer je welke module wilt volgen. Kijk voor de losse module prijzen en data op onze webshop en schrijf je in.

 

Early Bird boeking

De snelle beslissers profiteren met de Early Bird boeking van zeer aantrekkelijke kortingen! Zoals gezegd kan elke opleiding per module worden gevolgd en betaald worden, maar wanneer je je inschrijft voor een module volgens de ‘Early Bird boeking’ en 3 maanden voor aanvang van de module betaalt, bespaar je vele tientallen euro’s. Kijk voor deze Early Bird prijzen en data snel op onze webshop en schrijf je tijdig in!

 

Mylogenics package

Het Mylogenics package is een pakket voor diegene die houden van ‘up-front decisions’ en graag maximaal profiteren. Heb jij nu al besloten dat je alle 3 de Mylogenics modules wilt gaan volgen? Dan profiteer jij van de maximale korting! Want,…wanneer je je in één keer inschrijft voor alle 3 de Mylogenics modules en alle 3 de modules in één keer betaalt, bespaar je maar liefst 350,00 euro op de opleiding.

Dus,…wil jij van de maximale korting profiteren, kijk dan snel in onze webshop en schrijf je in voor de Mylogenics Package! (Exclusief de Mylogenics Advanced Module)

 

Entire TOP Program

Uiteraard is het ook mogelijk om het gehele Overload trainingstraject als één pakket te boeken. In dat geval kun je je inschrijven voor het Entire TOP Certification Program, bestaande uit de TOP-, Mylogenics- en PHP opleiding. Met deze manier van boeken bespaar je maar liefst 920,00 euro. (Exclusief de Mylogenics Advanced Module & Power SledTraining)

Daarnaast krijg je bovenop deze korting ook nog eens een Swing, Press & Snatchkaart t.w.v. 120,00 euro kado. Hiermee kun je GRATIS alle 3 de Kettlebell workshops bijwonen. Kijk voor data en verdere informatie over de kettlebell workshops op www.kettlebellassociation.nl

 

Inschrijvingen.

Inschrijven kan via onze online webshop. Inschrijven

Reeds bevestigde en gefactureerde inschrijvingen kunnen niet worden geannuleerd. Deze mogen wel aan derden worden overgedragen. Bij verhindering kunnen modules in overleg met de organisatie van Overload Worldwide eenmalig kosteloos worden verschoven. Betalingen kunnen helaas niet worden gerestitueerd.

Alle opleidingen van Overload Worldwide™ vinden plaats op onderstaande lokatie:

Sport & Recreatiecentrum Rottemeren
Kooilaan 1a, 2665 KR Bleiswijk
(Routebeschrijving)

 

 

CRKBO Register

CRKBO_Instelling_ZwartIn het kader van Europese wetgeving mogen sinds 1 juli 2010 alleen erkende opleidingen het van btw-vrijgestelde tarief voor beroepsonderwijs hanteren. Om dit te kunnen regelen is een register in het leven geroepen. Dat is het CRKBO. Alleen onderwijsinstellingen die in Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) staan, zijn erkende onderwijsinstellingen.

Overload Worldwide is een bij het CRKBO geregistreerde organisatie, en aanbieder van erkende revolutionaire beroepsopleidingen op het gebied van fysieke training, blessurebehandeling & revalidatie,
voeding & hormonen. Deze officieel erkende opleidingen worden aldus btw vrij aangeboden.