About us

OVER OVERLOAD WORLDWIDE: JOUW NIEUWE STANDAARD IN FYSIEKE TRAINING

Overload Worldwide™, een CRKBO-geregistreerd opleidingsinstituut, is dé nieuwe norm in de wereld van fysieke training. Ontstaan uit pure passie, heeft het zich ontwikkeld tot een begrip in training, revalidatie, voeding & supplementen, en alles wat te maken heeft met een gezond menselijk fysiek.

Gedreven door jarenlange wereldwijde expertise van diverse experts, en met een achtergrond als sportfysiotherapeut en krachttrainer bij het Nederlands Korps Mariniers, vormt het Overload Certification Program de kern van onze aanpak. De ongekende resultaten die we behaalden bij het begeleiden van (top)sporters inspireerden ons om een uniek opleidingsinstituut te creëren. En met groot succes! Het niveau van het Overload opleidingstraject is ongeëvenaard binnen Europa.

Sinds 2008 hebben talloze deelnemers ontdekt dat het Entire Program van Overload Worldwide™ alles biedt om zich echt te onderscheiden in de wereld van fysieke training. Ons dynamische bedrijf biedt niet alleen revolutionaire modules voor trainers, therapeuten, artsen en wetenschappers, maar is ook de ideale bestemming voor omscholing en professionele passie.

Wat Overload Worldwide™ echt onderscheidt, is de levering van opmerkelijke resultaten in zeer korte tijd. Onze brede kennis, unieke visie, veelzijdigheid en innovatieve technieken maken ons een veelgevraagde expert in topsportkringen, maar ook bij (fysio)therapeuten, Personal Trainers en sportscholen voor blessurebehandeling, revalidatiebegeleiding, voedingsadvies en sport-specifieke trainingen.

We verzorgen zelfs trainingen voor verschillende korpsen van politie, brandweer, marine en speciale eenheden van Defensie.

Als CRKBO-geregistreerd opleidingsinstituut is Overload Worldwide™ ook de oprichter van the Kettlebell Association™ en eigenaar van Fundamentals. Dit is onze eigen supplementenlijn van farmaceutische kwaliteit, ontwikkeld in samenwerking met een eigen biochemicus.

Overload Worldwide™ staat synoniem voor kennis, kwaliteit en resultaat!

Wij werken samen met:

Overload Worldwide Referenties | Basic-Fit
Overload Worldwide Referenties | Brandweer
Overload Worldwide Referenties | Healthcity
Overload Worldwide Referenties | Korps-Mariniers
Overload Worldwide Referenties | Politie
Overload Worldwide Referenties | Obese
Overload Worldwide Referenties | House Of Health
Overload Worldwide Referenties | Growing

rating rating rating rating rating
Klanten waarderen ons met een 9.4 op basis van 413 reviews

Klanten waarderen ons met een

9.4

op basis van 413 reviews

rating rating rating rating rating