04 May 2020

CO-Support V2 Magnesium & Taurine

Fundamentals CO Support V2

CO Support V2 Vermindert PMS en mentale aandoeningen en is een excellente combinatie van: Vitamine B6, Magnesium, en Taurine.

 

INGREDIENTEN

Vitamine B6 reguleert de activiteit van hormonen en het zorgt voor het in balans brengen (en houden) van hormoonlevels zoals Oestrogeen, Progesteron en Groeihormoon. Om die reden zijn supplementen met B6 erg populair bij vrouwen. Veder is B6 een sterke anti-oxidant welke cruciaal is voor een goed de functionerend immuunsysteem en een goede hersenfunctie.

Magnesium is nodig voor de energiestofwisseling in het lichaam, de overdracht van zenuwprikkels, het goed functioneren van de spieren en het aanmaken van hormonen. Daarnaast kan het de symptomen van PMS verminderen. 

Taurine is een aminozuur. Het komt van nature in grote hoeveelheden voor in lichaamsweefsels die snel moeten reageren op prikkels; denk hierbij aan het hart, de spieren en het oognetvlies. Taurine heeft ook een positieve invloed op hypertensie (hoge bloeddruk) en op een verhoogde cholesterol. Daarnaast kan Taurine van grote waarde zijn voor mensen met stemmingswisselingen en depressies.

 

EXCELLENTE COMBINATIE

Er is gekozen voor een combinatie van Magnesium met Taurine omdat Taurine een directe synergetische werking heeft met magnesium doordat het de opname van dit mineraal in de cellen bevordert (magnesium is met name intracellulair werkzaam). 

Vitamine B6 werkt in veel cellulaire reacties samen met magnesium. Omdat B6 goed is voor het geheugen en de weerstand is het een goede vitamine bij ‘het ouder worden’. Ook het concentratievermogen en de leerprestatie worden door B6 verbeterd waardoor de CO support V2 uitkomst biedt tijdens het studeren of examenperiodes. Samen helpen deze micronutriënten dus om meer energie vrij te maken uit de voeding en verminderen ze op die manier eventuele vermoeidheid. 

WETENSCHAPPELIJKE ONDERBOUWING 

Er is veel wetenschappelijke onderbouwing voor het feit dat magnesium goed is voor de werking van de spieren, voor het behoud van sterke botten en tanden en een normale eiwitsynthese. Daarom bevat CO Support V2 twee goed opneembare vormen van magnesium. 

 

DOSERING

Vitamine B6 CO Support V2 levert maar liefst 10 mg vitamine B6 per dagdosering. Dagelijks 1 tot 3 tabletten met ruim water innemen. Bij voorkeur verdelen over de dag.

 

PRODUCTEIGENSCHAPPEN EN TOEPASSINGEN MAGNESIUM & TAURINE 

●  Vitamine B6 draagt bij aan de regulering van de hormonale activiteit
●  Vitamine B6 ondersteunt de weerstand
●  Vitamine B6 en magnesium helpen tegen vermoeidheid
●  Vrij van onnodige toevoegingen

Sidebar achtergrond
Become a pro in personal training! Start je opleiding bij ons.
Meer info
Sidebar achtergrond
Onze Supplementen. 100% zuiver,
100% kwaliteit!
Shop nu!

Wij werken samen met:

Overload Worldwide Referenties | Basic-Fit
Overload Worldwide Referenties | Brandweer
Overload Worldwide Referenties | Healthcity
Overload Worldwide Referenties | Korps-Mariniers
Overload Worldwide Referenties | Politie
Overload Worldwide Referenties | Obese
Overload Worldwide Referenties | House Of Health
Overload Worldwide Referenties | Growing

rating rating rating rating rating
Klanten waarderen ons met een 9.4 op basis van 413 reviews

Klanten waarderen ons met een

9.4

op basis van 413 reviews

rating rating rating rating rating