Fitness-trainer-a

Fitness trainer A: wat is de beste vervolg opleiding?

Ik heb mijn Fitness trainer A diploma behaald, en nu?

Veel Fitness Trainers hebben na het behalen van bijv. hun Fitness Trainer A diploma moeite om zich te kunnen onderscheiden van andere trainers. Daarnaast zijn er ook steeds meer online coaches die met slimme marketing en het geven van online trainingen klanten aantrekken.

Dit maakt dat het voor deze trainers een continue uitdaging is om aan nieuwe klanten te komen en deze vervolgens ook vast te houden.

En niet alleen het te kort aan onderscheidend vermogen en de grote concurrentie spelen een beperkende rol bij het uitbouwen van hun bedrijf. Het is bovenal het feit dat klanten doorgaans onvoldoende tot geen resultaat boeken.

De verschillende certificeerde opleidingen zoals AALO, CIOS, Fitness trainer A, Fitvak A & B en NASM blijken in de praktijk vaak niet voldoende om ècht het verschil te kunnen maken bij de klant.

De opleidingen brengen uiteindelijk niet voldoende kennis en kundigheid om je werkelijk mee te kunnen onderscheiden in de wereld van Fitness Instructeurs en Personal Trainers. Dit komt met name door het teveel protocollair werken met gestandaardiseerde trainingen en te weinig aanbod van gepersonaliseerde trajecten.

Echter, iedere klant is anders en heeft andere doelen en dan brengt het werken met protocollen en standaards simpelweg onvoldoende- tot weinig resultaat. Hierdoor zijn veel ‘gecertificeerde’ Personal Trainers en Fitness Instructeurs in onze ogen slechts verkapte ‘rep counters’ en ‘motivational coaches’ die gewoon standaard programma’s, trainingen en oefeningen aan hun klanten geven.

De Personal Trainers opleiding van Overload Worldwide is anders

De personal trainersopleiding van Overload Worldwide leert trainers wèl hoe ze voor elke klant, ongeacht de doelstelling, een optimaal trainings-, voedings- en supplementen advies kunnen maken en hoe om te gaan met blessures en zelfs hoe deze te verhelpen!

Onderscheid je van de concurrentie door het boeken van meer en ongeëvenaarde resultaten in minder tijd.

  • Alles in 1 modulair opgebouwde opleiding
  • Volledig praktijk en resultaat gericht
  • Voor zowel beginnende als ervaren Personal Trainers
  • Unieke- en onderscheidende concepten
  • Meer resultaat in minder tijd
  • Meer tevreden klanten dus makkelijker nieuwe klanten
  • Meer omzet

Alle unieke praktijk- en resultaatgerichte concepten en technieken en de enorme dosis opgedane kennis worden al jaren met succes toegepast door trainers en binnen o.a. het Korps Mariniers, Brandweer, Politie, RTL Obese, HealthCity, enz.

Meer resultaat, meer klanten en dus ook meer omzet

Het maakt niet uit of je net je Fitness trainer A diploma hebt of al jaren Personal Trainer of Fitness Instructeur bent. De personal trainersopleiding van Overload Worldwide leert trainers wèl hoe ze voor elke klant, ongeacht de doelstelling, een optimaal trainings-, voedings- en supplementen advies kunnen maken en hoe om te gaan met blessures en zelfs hoe deze te verhelpen!

Deze modulair opgebouwde opleiding bied je alle skills en technieken die in combinatie met het revolutionaire “Overload denkmodel” zorgen voor ongeëvenaarde resultaten bij jouw cliënten.

“The educational program to do is not the one that thinks for you,

but the one which makes you think.”

Overload Worldwide

De wetenschappelijke informatie en succesvolle technieken die al jarenlang bij atleten en sporters op het hoogste niveau zijn getest, in combinatie met de ‘Overload Mindset’, zullen je PT business voor altijd veranderen.

Wij kijken ernaar uit om ook jou te leren hoe je voor iedere klant, met welke doelstelling of wat voor blessure dan ook, alles zo kunt personaliseren dat je ongeëvenaarde resultaten gaat boeken. Dit zal zowel jou persoonlijk als je PT business naar een nieuw level brengen.

Een allround modulair opgebouwde opleiding

Door onze jarenlange ervaring is de opleiding zo opgebouwd en inhoudelijk zo geperfectioneerd dat iedereen die passie heeft voor deze branche de opleiding succesvol kan afsluiten. Tijdens het gehele opleidingstraject staat ons team voor je klaar om je daar waar nodig extra ondersteuning te bieden om het traject succesvol af te kunnen ronden.

Door te investeren in het Overload Education Program heb je de zekerheid dat je je compleet kunt onderscheiden van andere trainers. Dankzij de enorme expertise die je opdoet en de ongeëvenaarde resultaten die je daarmee zult boeken heb je alle mogelijkheid een succesvolle onderneming op te bouwen.

De PT opleiding van Overload is al sinds 2008 DE opleiding voor iedere Personal Trainer, Fitness Trainer A en Fitness Instructeur die zich wil onderscheiden van de massa. Overload leert je om optimaal gepersonaliseerde trajecten samen te stellen en daarmee in minder tijd ongeëvenaarde resultaten te boeken.

Het is niet een van de vele gewone basis PT opleidingen, fitness cursussen of trainers opleidingen waar je een standaard ‘Personal Trainers certificaat’ ontvangt. De Personal Trainers opleiding van Overload onderscheidt zich al jaren van alle andere opleidingen door de praktijk- en resultaat gerichte aanpak. Daardoor:

  • Boek je meer resultaat in minder tijd
  • Trek je meer klanten aan (mond tot mond reclame)
  • En creëer je meer omzet

Start nu!

Take your PT business to the next level. Boek ongeëvenaarde resultaten in minder tijd en onderscheid je van de massa.

Stap 1

Bel ons op 06-55303482 voor een 'advies op maat’ of kijk op www.overloadworldwide.nl

Stap 2

Bepaal de boekingsmethode die bij jou past en schrijf je in. Onze modules zijn vaak al 4-6 maanden voor aanvang volgeboekt dus wees er snel bij!

Stap 3

Ontvang direct alle informatie en pre-study materialen zodat je je goed kunt voorbereiden op het opleidingstraject.

Wij kijken er naar uit om ook jou kennis te laten maken met alle krachtige skills, revolutionaire tools en de unieke Overload mindset die tezamen zorgen voor ongeëvenaarde resultaten.