08 Jun 2020

Trainer Jeffrey Staring over zijn Obese kandidaat Vincent

Obese seizoen 2018-2019 – RTL 4

https://youtu.be/3gcVbVEExqM

1) Hoe heb je het Obese traject en de samenwerking met jouw kandidaat ervaren?

Ik vond/vind het traject samen met Vincent erg gaaf om te doen. Van tevoren hebben we duidelijke afspraken gemaakt om zo iedere week onze doelen te halen. Vincent wilde zijn leven echt graag veranderen dus was ook bereid om zich 100% in te zetten bij iedere training, iedere dag weer. Niets was teveel! En dit soort mensen werk ik dagelijks mee dus dat geeft mij erg veel energie.

Vincent en ik hebben nu samen iets ontwikkeld wat hij makkelijk de rest van zijn leven kan volhouden; iets wat voor hèm werkt in zijn dagelijkse leven. Is dit het meest perfecte eetpatroon? Nee, zeker niet maar het is wel een manier waarmee hij zijn doelen behaalt en kan behouden.
Naar mijn idee is dat voor nu het belangrijkste.

 

2) Wat heeft je het meest verrast of heeft de meeste indruk op je gemaakt gedurende het traject?

Het gehele traject heeft Vincent (@skinny.vinnie) en mij ZO geïnspireerd dat we besloten hebben om kort na 22 mei samen een nieuw concept uit te rollen; Stay Tuned
More info coming up soon!

 

3) Wat zijn de grootste veranderingen die je hebt doorgevoerd in je aanpak en trainingen bij deze kandidaat? (t.o.v. wat je normaal met je andere klanten doet)

Eigenlijk heb ik geen hele grote veranderingen doorgevoerd ten opzichte van andere klanten

 

4) Welke rol hebben de opleidingen van Overload gespeeld tijdens het traject?

De PHP opleiding:
De eerste paar weken heb ik Vincent op basis van de standaard Overload PHP wijze laten eten. Gaandeweg hebben we daarin, hier en daar, wat aanpassingen doorgevoerd om progressie te blijven boeken. Wat ik merk, niet alleen bij Vincent maar bij een groot deel van mijn klanten, is dat er al na enkele dagen PHP te hebben toegepast een verandering in energielevel en ontlasting merkbaar is. Deze manier van eten zorgt dus echt voor verbetering van de maag/darm functie.

Kettlebell:
Ik heb Vincent de basistechnieken van de Kettlebell aangeleerd zodat hij hier thuis ook mee aan de slag kon. Hiervoor kon hij vanuit huis gebruik maken van mijn trainingen via mijn app ”fit.me.mobile” of besloten YouTube kanaal.

Power sled:
Tijdens mijn trainingen heb ik regelmatig de PowerSled gebruikt aangezien dat nog steeds DE ideale trainingstool is voor zowel de topatleet als de beginnende sporter.

Mylogenics:
Zo heel af en toe heb ik Vincent tussen de trainingen door fysiek behandeld om ervoor te zorgen dat hij goed belastbaar bleef tijdens het traject.

En uiteraard heb ik tijdens de trainingen ook uit alle overige modules (TOP A, Top B etc. ) hier en daar technieken toegepast.

 

 
5) Wat heb je zelf geleerd door het gehele Obese traject?

Waar ik iedere keer weer kippenvel van krijg is van hoeveel impact je kan maken op iemands leven. Zowel op persoonlijk vlak als fysiek. Dit is waarom ik het nog steeds iedere dag super gaaf vind en een feestje vind om mensen te mogen coachen en trainen. Ik zorg ervoor dat “je bent wie je moet zijn, zodat je doet wat je moet doen, om te komen tot de resultaten die jij wilt behalen!”. Ik werkt alleen maar met mensen die ECHT willen veranderen!

 

 
6) Hoe zie je de verdere voortgang met jouw kandidaat nu de uitzendingen afgelopen zijn?

Coming soon 😉

Sidebar achtergrond
Become a pro in personal training! Start je opleiding bij ons.
Meer info
Sidebar achtergrond
Onze Supplementen. 100% zuiver,
100% kwaliteit!
Shop nu!

Wij werken samen met:

Overload Worldwide Referenties | Basic-Fit
Overload Worldwide Referenties | Brandweer
Overload Worldwide Referenties | Healthcity
Overload Worldwide Referenties | Korps-Mariniers
Overload Worldwide Referenties | Politie
Overload Worldwide Referenties | Obese
Overload Worldwide Referenties | House Of Health
Overload Worldwide Referenties | Growing

rating rating rating rating rating
Klanten waarderen ons met een 9.4 op basis van 413 reviews

Klanten waarderen ons met een

9.4

op basis van 413 reviews

rating rating rating rating rating