Retourneren

Retourneren

Binnen de herroepingstermijn van 14 dagen heb je altijd het recht om je artikel, zonder opgave van redenen, te retourneren. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen zoals je ook in de winkel doet.  De 14 dagen herroepingstermijn gaat in op de dag waarop je het artikel ontvangt. Dat wil zeggen, de dag waarop het pakket door jou of een derde (bijv. je buren) in ontvangst is genomen. 

Je kunt gebruik maken van je herroepingsrecht door het betreffende product te retourneren naar onderstaand adres. Vul het retourformulier zo compleet mogelijk in en voeg deze toe aan je retourzending. 

Wil je graag eerst iets overleggen of heb je vragen alvorens iets te retourneren? Neem dan contact op met onze klantenservice; wij streven altijd naar een snelle en  gepaste oplossing. Je kunt ons contacten per e-mail of telefonisch. Kies je voor e-mailen vergeet dan niet je ordernummer / order datum te vermelden en duidelijk aan te geven om welk product het gaat. Wij doen onze uiterste best om altijd binnen 24 uur te antwoorden.

 Je kunt het artikel alleen terug sturen wanneer:

  • het artikel compleet en in geval van voedingssupplementen ongeopend is
  • het artikel niet beschadigd of kapot is (in originele staat)
  • het product, indien van toepassing, voorzien is van de fabrieksverpakking

De kosten van retourzending, in het geval van het herroepingsrecht, komen voor rekening van koper. Mocht het product beschadigd of niet in een juiste staat zijn geleverd dan draagt Overload Worldwide zorg voor de kosten van de retourzending en/of de nieuwe levering.

Voor meer informatie zie onze algemene voorwaarden.

Adres voor retouren:

Active Ants
t.a.v. Retouren Overload Worldwide
Florijnstraat 16

4879 AE Etten-Leur 

Nederland

WIJ WERKEN SAMEN MET:

customer
customer
customer
customer
customer
customer
customer

rating rating rating rating rating
Klanten waarderen ons met een 9.3 op basis van 140 reviews

Klanten waarderen ons met een

9.3

op basis van 140 reviews

rating rating rating rating rating