Supplementen van Fundamentals altijd van topkwaliteit

Met supplementen houd jij je lichaam in topconditie. Wil jij ook profiteren van de positieve invloed van vitamines, mineralen en kruiden? Maak dan nu kennis met de producten van Fundamentals. Onze ingrediënten zijn met zorg geselecteerd waardoor je altijd kunt rekenen op producten van topkwaliteit.

Wat zijn supplementen?

Supplementen zijn producten met vitamines, mineralen, kruiden en andere stoffen die een gunstige invloed hebben op je lichaam en geest. Deze ingrediënten zijn ook terug te vinden in onze voeding, maar het is niet altijd mogelijk om deze stoffen in voldoende mate binnen te krijgen. Ook niet wanneer je een gevarieerd eetpatroon volgt. In dat geval is het verstandig om extra vitamines, mineralen, kruiden en dergelijke te nemen in de vorm van een voedingssupplement. Je kunt kiezen tussen producten die één specifieke stof bevatten of producten waarin verschillende stoffen slim gecombineerd worden. De multivitamine van Fundamentals is hier een goed voorbeeld van.

Wanneer gebruik je de producten van Fundamentals?

Zelfs wanneer je een gebalanceerd voedingspatroon hebt, kun je een tekort hebben aan bepaalde stoffen waardoor je lichaam niet maximaal functioneert. Vaak kom je hier pas achter wanneer je vage lichamelijke klachten krijgt, zoals vermoeidheid of een verminderde weerstand. Voor veel mensen is het echter algemeen bekend dat de inname van extra voedingsstoffen verstandig is. Zo zal een zwangere vrouw foliumzuur gaan gebruiken om het ongeboren kind tegen lichamelijk afwijkingen te beschermen en nemen mensen vaak extra vitamine D plus calcium wanneer zij ouder worden en de botdichtheid afneemt. Sporters en mensen met een streng dieet hebben ook supplementen nodig om alle nodige voedingsstoffen binnen te krijgen. En iedere vegetariër weet dat er door een dieet zonder dierlijke producten een tekort aan vitamine B12 kan ontstaan. Fundamentals biedt producten voor alle doelgroepen die extra voedingsstoffen nodig hebben voor een vitaal en krachtig leven.

Waarin onderscheiden de producten van Fundamentals zich?

Bij Fundamentals hechten wij meer waarde aan goede producten, dan aan de prijs die het kost om deze producten te vervaardigen. Kwaliteit gaat hierbij boven winst. Onze eigen biochemicus houdt de kwaliteit van de supplementen nauwkeurig in de gaten. Wij kiezen altijd voor de stoffen waar jij het meeste baat bij hebt in de vorm waarin jouw lichaam deze het beste op kan nemen. Bovendien combineren wij in onze producten verschillende stoffen die elkaars werking versterken. Met deze synergetische kwaliteit onderscheiden de producten van Fundamentals zich van die van de concurrent.

Capsules, tabletten, poeders en vloeibare producten

Wij leveren onze producten het liefst in de vorm van capsules. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat veel stoffen het beste opgenomen worden wanneer deze in een capsule worden verwerkt. Een capsule valt altijd op het juiste moment uiteen en de stoffen kunnen zo veel mogelijk hun natuurlijke vorm worden behouden. Het is helaas echter niet mogelijk om alle vitamines, mineralen, kruiden en vetzuren in een capsule te vangen. In de praktijk zou dit namelijk betekenen dat je van sommige stoffen tientallen capsules zou moeten nemen voordat je de ideale dosis binnenkrijgt. Daarom kiezen wij ervoor om een aantal van onze producten in een andere vorm aan te bieden. Je kunt hierbij denken aan tabletten, poeders en een vloeibare samenstelling. Wij kiezen altijd voor de vorm die het meeste recht doet aan het product en die voor jou het efficiëntst is, zonder dat het afdoet aan de werking van de stof. Terwijl concurrenten misschien kiezen voor een goedkopere grondstof die wellicht wel te vangen is in een capsule, selecteren wij altijd op basis van de beste producten. Ook hierbij laten wij ons leiden door de kwaliteit. Bij Fundamentals kun je altijd rekenen op topkwaliteit.

Hoeveel supplementen heb je nodig?

Welke dosering je nodig hebt, is afhankelijk van verschillende factoren. Zo heeft een vegetariër of veganist een grotere behoefte aan vitamine B12 dan iemand die wel vlees, vis en eieren eet. Wij geven je op onze website en op onze producten een advies wat betreft de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Zorg er in elk geval voor dat je niet meer neemt dan wij aanbevelen.

Wie is Fundamentals?

Fundamentals is een merk van Overload Worldwide dat zich richt op de verkoop van vitamines, mineralen, kruiden en overige producten die een positief effect op het lichaam hebben.

Wij werken samen met:

Overload Worldwide Referenties | Basic-Fit
Overload Worldwide Referenties | Brandweer
Overload Worldwide Referenties | Healthcity
Overload Worldwide Referenties | Korps-Mariniers
Overload Worldwide Referenties | Politie
Overload Worldwide Referenties | Obese
Overload Worldwide Referenties | House Of Health
Overload Worldwide Referenties | Growing

rating rating rating rating rating
Klanten waarderen ons met een 9.4 op basis van 418 reviews

Klanten waarderen ons met een

9.4

op basis van 418 reviews

rating rating rating rating rating